Выберите категорию обращения:
Общие вопросы
Отчеты
Рейтинги
Мониторинговый отчёт
Диссертационные советы
Конкурсы
Ввод данных
Структура организаций
Аспирантура
Научное оборудование
Импорт педагогической нагрузки
Журналы и импакт-факторы
Тема обращения:
Описание проблемы:
Введите почтовый адрес:
ИСТИНА
Войти в систему
Регистрация
ИСТИНА ИНХС РАН
Главная
Поиск
Статистика
О проекте
Помощь
Food Analytical Methods
журнал
Индексирование: JCR (1 января 1970 г.-), Scopus (1 января 1970 г.-), Белый список (20 октября 2022 г.-)
Период активности журнала: не указан
Другие названия журнала:
Food Anal. Methods
Издательство:
Springer Pub. Co.,
Местоположение издательства:
United States
ISSN:
1936-976X, 1936-9751 (Print)
Статьи, опубликованные в журнале
2024
A UHPLC-MS/MS Method for the Quantification of Wheat Gluten in Commercial Food Products Using Summarized Marker Peptide Contents
Plotnikov Andrey
,
Letova Yulia
,
Usachev Maxim
,
Rodin Igor
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
DOI
2024
Effervescence-Assisted Magnetic Solid-Phase Extraction of Nitroimidazoles and Their Metabolites Using Magnetic Hypercrosslinked Polystyrene
Goncharov Nikita O.
,
Tolmacheva Veronika V.
,
Melekhin Artem O.
,
Apyari Vladimir V.
,
Dmitrienko Stanislava G.
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
DOI
2020
Development of a Bead-Based Multiplex Assay for the Simultaneous Quantification of Three Staphylococcal Enterotoxins in Food by Flow Cytometry
Shepelyakovskaya Anna
,
Rudenko Natalia
, Karatovskaya Anna, Shchannikova Margarita,
Shulcheva Irina
, Fursova Ksenia, Zamyatina Anna, Boziev Khanafi, Oleinikov Vladimir,
Brovko Fedor
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 13, № 5, с. 1202-1210
DOI
2019
Development of Competitive ELISA and CLEIA for Quantitative Analysis of Polymyxin B
Long Xu
,
Burkin Maksim
,
Eremin Sergei
,
Dias Alberto C.P.
,
Zhang Xiaoying
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 12, № 6, с. 1412-1419
DOI
2018
Development of Sandwich Double-Competitive ELISA for Sulfonamides. Comparative Analytical Characteristics and Matrix Effect Resistance
Burkin M.A.
, Nuriev R.I., Wang Z.,
Galvidis I.A.
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 11, № 3, с. 663-674
DOI
2018
Fluorescence Polarization Immunoassay for Alternaria Mycotoxin Tenuazonic Acid Detection and Molecular Modeling Studies of Antibody Recognition
Wang Feng
,
Cai Jun
,
Eremin Sergei A.
,
Xiao Zhi-Li
,
Shen Yu-Dong
,
Tian Yuan-Xin
,
Zhen-Lin Xu
,
Yang Jin-Yi
,
Lei Hong-Tao
,
Sun Yuan-Ming
,
Wang Hong
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 11, № 9, с. 2455-2462
DOI
2017
Development of a Homologous Fluorescence Polarization Immunoassay for Diisobutyl Phthalate in Romaine Lettuce
Chen Yingshan
, Cui Xiping,
Panpan Wu
,
Jiang Zhengyun
,
Jiao Luoying
,
Qingqing Hu
,
Eremin Sergei A.
,
Zhao Suqing
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 10, № 2, с. 449-458
DOI
2017
Evaluation and Optimization of Three Different Immunoassays for Rapid Detection Zearalenone in Fodders
Jiang Xuemei
,
Xiumei Li
, Yang Zhi,
Eremin Sergei A.
,
Zhang Xiaoying
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 10, № 1, с. 256-262
DOI
2017
Selective Immunodetermination of Difloxacin in Animal Muscles and Sera: Role of Hapten Orientation
Galvidis I.A.
,
Burkin M.A.
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 10, № 6, с. 1755-1764
DOI
2016
Fluorescence Polarization Immunoassay for Highly Efficient Detection of Imidaclothiz in Agricultural Samples
Ming Ma,
Chen Mo
,
Feng Lu
,
You Hongjie
, Yang Rui,
Boroduleva Anna
,
Hua Xiude
,
Eremin Sergei A.
,
Wang Minghua
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 9, № 9, с. 2471-2478
DOI
2016
Highly sensitive detection of ocadaic acid in seafood products via the unlabeled piezoelectric sensor
Karaseva N.A.
,
Farafonova O.V.
,
Ermolaeva T.N.
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 9, № 6, с. 1495-1501
DOI
2015
Establishment of Enhanced Chemiluminescent Immunoassay Formats for Stanozolol Detection in animal-derived foodstuffs and Other Matrices
Wang Jing
,
Zheng Lei
,
Dong Yaqing
,
Song Zhaorui
,
Wang Yufen
,
Meng Meng
,
Ren Linlin
,
Eremin Sergei A.
,
Deng Chuan
,
Yin Yongmei
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 9, № 5, с. 1284-1292
DOI
2014
A Direct Enzyme Immunoassay to Detect Erythrosine in Foods
Zhang Bo
,
Daolin Du
,
Yin Yongmei
,
Zheng Lei
,
Zhao Junhong
,
Eremin Sergei A.
,
Rybakov Victor B.
,
Meng Meng
,
Rimo Xi
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 7, № 9, с. 1798-1803
DOI
2014
Determination of Amaranth in Beverage by Indirect Competitive Enzyme-linked Immunosorbent Assay (ELISA) Based on Anti-amaranth Monoclonal Antibody
Zhang Bo,
Daolin Du
, Meng Meng,
Eremin Sergei A.
,
Rybakov Victor B.
, Zhao Junhong, Yin Yongmei,
Rimo Xi
в журнале
Food Analytical Methods
, издательство
Springer Pub. Co.,
(United States)
, том 7, № 7, с. 1498-1505
DOI