Выберите категорию обращения:
Общие вопросы
Отчеты
Рейтинги
Мониторинговый отчёт
Диссертационные советы
Конкурсы
Ввод данных
Структура организаций
Аспирантура
Научное оборудование
Импорт педагогической нагрузки
Журналы и импакт-факторы
Тема обращения:
Описание проблемы:
Введите почтовый адрес:
ИСТИНА
Войти в систему
Регистрация
ИСТИНА ИНХС РАН
Главная
Поиск
Статистика
О проекте
Помощь
International Journal of Food Science and Technology
журнал
Индексирование: Scopus (1 января 1970 г.-), JCR (1 января 1970 г.-)
Период активности журнала: не указан
Издательство:
Blackwell Publishing Inc.
Местоположение издательства:
United Kingdom
ISSN:
1365-2621, 0950-5423 (Print)
Статьи, опубликованные в журнале
2016
The effect of temperature on the rate and the orger of reaction of oxidative polymerization of aniline in an aqueous solution of polyvinyl alcohol media
Solov’eva I.V.
,
Rudakovskaya E.G.
,
Korshak Yu V.
,
Shtilman M.I.
,
Brudz S.P.
,
Firer A.A.
,
Pokhil S.E.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 43, № 6, с. 3-5
2013
Growth promotion of Bifidobacterium and Lactobacillus species by proteinaceous hydrolysates derived from poultry processing leftovers
Camilla Lazzi
,
Federica Meli
,
Francesca Lambertini
,
Chiara Bottesini
,
Ilya Nikolaev
, Monica Gatti,
Stefano Sforza
,
Olga Koroleva
,
Vladimir Popov
,
Erasmo Neviani
,
Arnaldo Dossena
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 48, № 2, с. 341-349
2011
Optimisation and validation of a fluorescence polarisation immunoassay for rapid detection of zearalenone in corn
Choi Eun H.
,
Kim Dong M.
,
Choi Sung-Wook
,
Eremin Sergei A.
,
Chun Hyang S.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 46, № 10, с. 2173-2181
DOI
2007
Fluorescence polarisation immunoassay based on a monoclonal antibody for the detection of sulphamethazine in chicken muscle
Zhang Suxia, Wang Zhanhui, Nesterenko Irina S.,
Eremin Sergei A.
, Shen Jianzhong
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 42, № 1, с. 36-44
DOI
2004
Fluorescence polarization immunoassay based on a monoclonal antibody for the detection of ochratoxin A
Shim W.B., Kolosova A.Y., Kim Y.J., Yang Z.Y., Park S.J.,
Eremin S.A.
, Lee I.S., Chung D.H.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 39, № 8, с. 829-837
DOI
2004
Fluorescence polarization immunoassay based on a monoclonal antibody for the detection of ochratoxin A
Shim W.B.
,
Kolosova A.Yu
,
Kim Y.J.
,
Yang Z.Y.
,
Park S.J.
,
Eremin S.A.
,
Lee I.S.
,
Chung D.H.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 39, с. 829-837
DOI
2004
Fluorescent polarization immunoassay for sulphadiazine using a high specificity antibody
Murtazina N.R.,
Eremin S.A.
, Mozoleva O.V.,
Everest S.J.
, Brown A.J., Jackman R.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 39, № 8, с. 879-889
DOI