Выберите категорию обращения:
Общие вопросы
Отчеты
Рейтинги
Мониторинговый отчёт
Диссертационные советы
Конкурсы
Ввод данных
Структура организаций
Аспирантура
Научное оборудование
Импорт педагогической нагрузки
Журналы и импакт-факторы
Тема обращения:
Описание проблемы:
Введите почтовый адрес:
ИСТИНА
Войти в систему
Регистрация
ИСТИНА ИНХС РАН
Главная
Поиск
Статистика
О проекте
Помощь
Food Hydrocolloids
журнал
Индексирование: JCR (1 января 1970 г.-), Scopus (1 января 1970 г.-), Белый список (20 октября 2022 г.-)
Период активности журнала: не указан
Издательство:
Elsevier BV
Местоположение издательства:
Netherlands
ISSN:
0268-005X (Print)
Статьи, опубликованные в журнале
2023
Soluble complexes of ovalbumin with fucoidan: Energetics of binding, protein stability and functional properties
Burova Tatiana V.
,
Grinberg Natalia V.
,
Dubovik Alexander S.
,
Plashchina Irina G.
,
Usov Anatoly I.
,
Grinberg Valerij Y.
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
, том 142
DOI
2022
Energetics and mechanism of complexation between $\upbeta$-lactoglobulin and oligochitosan
Grinberg Valerij Y.
,
Burova Tatiana V.
,
Grinberg Natalia V.
,
Tikhonov Vladimir E.
,
Dubovik Alexander S.
,
Orlov Victor N.
,
Plashchina Irina G.
,
Usov Anatolii I.
,
Khokhlov Alexei R.
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
, том 134, с. 108021
DOI
2022
b-Lactoglobulin–fucoidan nanocomplexes: Energetics of formation, stability, and oligomeric structure of the bound protein
Burova Tatiana V.
,
Grinberg Natalia V.
,
Dubovik Alexander S.
,
Plashchina Irina G.
,
Usov Anatolii I.
,
Grinberg Valerij Y.
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
, том 129, с. 107666
DOI
2021
Energetics and mechanism of β-lactoglobulin binding to dextran sulfate
Burova Tatiana V.
,
Grinberg Natalia V.
,
Dubovik Alexander S.
,
Plashchina Irina G.
,
Usov Anatoly I.
,
Grinberg Valerij Y.
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
DOI
2019
The influence of beta-casein glycation on its interaction with natural and synthetic polyelectrolytes
Sofronova Alina
,
Semenyuk Pavel
,
Muronetz Vladimir
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
, том 89, с. 425-433
DOI
2004
Effect of pH on the interactions of sodium caseinate with soy phospholipids in relation to the foaming ability of their mixtures
Istarova T., Semenova M.,
Sorokoumova G.
,
Selishcheva A.
,
Belyakova L.
,
Polikarpov Y.
, Anokhina M.
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
, том 19, № 3, с. 429-440
2000
Cryotropic structuring of aqueous dispersions of fibrous collagen: influence of the initial pH values
Podorozhko E.A.
,
Kurskaya E.A.
,
Kulakova V.K.
,
Lozinsky V.I.
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
, том 14, № 2, с. 111-120
DOI
1997
Cryotropic gelation of ovalbumin solutions
Konstantinova N.R.
,
Lozinsky V.I.
в журнале
Food Hydrocolloids
, издательство
Elsevier BV
(Netherlands)
, том 11, № 2, с. 113-123